aktivitetsbild_tjanster_default.jpg

Våra Tjänster

Event & Mötesdesign vid möte, konferens, kick-off

Svensk Mötesdesign är en helhetsleverantör av möten, konferenser och events. Vi skräddarsyr ditt event anpassat efter dina behov och erbjuder helhetslösningar kring eventet. som bokning av hotell eller konferensanläggning, underhållning, showgrupper, standup-komiker, mötesformer, moderatorer, facilitatorer, profilprodukter, chefsutvecklare och processorienterade utbildare. 

Vi hjälper dig med:
- Kostnadsfri konferensbokning, rådgivning, sökning, referenser, överskådliga prisjämförelser, bokning
- Utlandskonferenser genom vår samarbetspartner Travelroom
- Helhetslösningar för konferensens genomförande 
- Artister & föreläsare genom vår egen Artistförmedling Lindau Artist & Talare
- Aktiviteter, både teambuildande och lärande, eller roliga och kreativa 
- Transportlösningar 
- Onlineregistrering 
- Ekonomi; fakturering
- Konferensvärdinnor på plats 

Kundevents - Lyxtorsdag, Happy Meetings & Mötestorget

Vi arrangerar även varje år spännande och inspirerande kundevents för att du som kund ska få tillfälle att på ett smidigt sätt träffa hotell- & konferensanläggningar och få idéer till er nästa konferens. 

HAPPY MEETINGS 20 oktober 2015

Happy Meetings är ett helt nytt kundevent, där du som konferensköpare bjuds på en smakresa med afternoontea samtidigt som du träffar konferensproffs. Välkommen till ett kundevent utöver det vanliga! Kom & njut av goda bakverk som bakats av duktiga proffs från några av landets konferensanläggningar.
Här får ni, förutom att lyssna och samtala med säljrepresentanter från konferensanläggningar, även avnjuta en dignande afternoonteabuffé där läckerheterna avlöser varandra. 
Ta med en kollega som också bokar konferenser och njut av ett härligt teparty med oss, samtidigt som du får tips och råd inför er nästa konferens. Här ges du möjligheten att diskutera dina konferenser. Vad är viktigt för ert företag när ni bokar konferenser?

När?  20 oktober klockan 14-16 Var? Metropol Palais, Sveavägen 77
Vill du anmäla dig till Happy Meetings? Sänd ett mejl till katarina.niss@svenskmotesdesign.se 
 

MÖTESTORGET 6 november 2015

Mötestorget är workshopen som erbjuder dig möjlighet att under en effektiv dag träffa hotell- & konferensanläggningar och knyta värdefulla kontakter. Du får även lyssna till intressanta föredragshållare som talar om aktuella ämnen samtidigt som du får inspiration till er nästa konferens eller kickoff. Platsen för Mötestorget är guldkantade Operaterrassen i Stockholm. Utvalda kunder kommer att bjudas in till en Vip-lunch komponerad av Stefano Catenacci. 
Vill du anmäla dig till Mötestorget? Sänd ett mejl till katarina.niss@svenskmotesdesign.se