Vi summerar året 2015 och siktar mot ett fortsatt framgångsrikt 2016

Tack alla fina kunder och anläggningar för ett gott samarbete under 2015.

Snart är året till ända och vi kan blicka tillbaka på ett innehållsrikt år där vi tagit flera spännande steg mot att bli en stark partner för både våra konferensköpande kunder och för de många fina hotell- och konferensanläggningar som omgärdar oss.

Här följer en kort sammanfattning av några av de saker vi genomfört och kommer att göra är, för dig som inte har tid att läsa hela texten: 

 • Vi har stärkt banden till anläggningar och hotell runt om i landet vilket gör att vi nu har fler än hundratalet prioriterade partners.
 • Vi har genomfört 13 lyckade kundevents runt om i Sverige och träffat fler än 1000 konferensköpare vid våra egna minimässor och kundevents.
 • Vi gör ett nytt event i Stockholm, Meeting Live, i april, i samarbete med Sponsrings- & Eventföreningen för att bredda målgruppen.
  Vi gör även Meeting Live Öresund, i Malmö, nästa höst, i samarbete med Kursluslex
 • Vi har förstärkt organisationen och anställt en säljare i Göteborg
 • Vi är nu stolta medlemmar i EUMA, 
 • Vi bjuder in till en Partnerdag 1 februari där vi erbjuder våra partners en inspirationsdag med fokus på försäljning. Läs det spännande programmet nedan. 

Här kommer den långa varianten för dig som har lite mer tid att läsa: 

Vi har alltså under året hunnit med att stärka banden till ett stort antal anläggningar, där vi nu har ett prioriterat partnerskap. Våra partners får utökad exponering på vår webb www.konferensguiden.se, en av Sveriges starkaste söksidor för konferenser. Andra fördelar är rabatterade kundevents och även möjlighet att kostnadsfritt publicera nyheter i våra nyhetsbrev eller i sociala medier med erbjudanden riktade mot våra kunder.

Våra kundevent under året har varit lyckade och samlat fler än 1000 konferensköpare totalt. Vår ambition och målsättning har varit - och är - att skapa mötesplatser för konferensköpare och leverantörer. Självklart ger det även oss på Compro Möten & Event möjligheten att träffa våra kunder och bygga vidare på, samt stärka goda relationer men även att nätverka. 
De kundevent vi hittills genomfört är:

 • Lyxtorsdag på flertalet orter såsom 22/1: Stockholm, 23/4: Västerås, 7/5: Uppsala, 21/5: Göteborg, 4/6: Linköping, 3/9: Stockholm, 17/9: Malmö, 26/11: Västerås (kombinerat med julmys) 
 • Happy Meetings i Stockholm 1 juni och 1 oktober
 • Mötestorget i  26/3: Stockholm, 1/10: Göteborg,6 november: Stockholm

Vad händer då nästa år?

 • 2016 inleds återigen med att vi äntrar Café Opera för vårt kundevent Lyxtorsdag. Läs gärna mer här: http://www.konferensvarlden.se/lyxtorsdag/index.htm
 • 6 april 2016 bjuder vi in till ett helt nytt kundevent/minimässa, som vi kallar Meeting Live. Meeting Live gör vi i samarbete med Sponsrings och Eventföreningen. Vill du veta mer om Meeting Live? Läs gärna här, mer information kan du få av Katarina Niss 
 • 1 juni 2016 Happy Meetings, Rundabordssamtal med kundsamtal i fokus. Stockholm.
 • 8 september 2016 Lyxtorsdag Café Opera, Stockholm
 • 21 april 2016 Lyxtorsdag i Göteborg, Chalmerska Huset
 • September, Lyxtorsdag i Göteborg
 • 7 oktober 2016 Meeting Live Öresund, i Malmö. Vi erbjuder en affärsdrivande mässa med möjlighet för konferensköparen att förboka möten med utställarna. Meeting Live gör vi i samarbete med Kursus Lex.

Vi bjuder även in våra partners till en Partnerdag. där vi i armkrok med er skapar affärsmöjligheter. För att sätta igång energin arrangerar vi vår allra första partnerdag för hotell och konferensanläggningar den 1 februari med en inspirationsdag där fokus ligger på försäljning, internetmarknadsföring och ledarskap. Givetvis är dagen kostnadsfri för våra partners. 

Program
13:00-15:00 ”Sales Supertrends”David Åberg Moderna Kompetenser, tidigare försäljningsdirektör på Choice samt Mercuri Urval
En interaktiv föreläsning om hur vi i hotellvärlden på bästa sätt ökar omsättningen genom aktiv personlig försäljning. Det blir allt svårare att få tillgång till kunden. Under två timmar kommer du att få tips och verktyg som gör dig och just ditt erbjudande än mer attraktivt.                          

15:00-15:30 Fika och nätverkande

Klockan 15:30-16:30 ”Bara den som bryr sig har rätt att leda” Roland Gustavsson VD Wise Group
Roland var Finalist i tävlingen ”Årets VD” i kategorin ”Stora Företag” 2015, som arrangerades av Motivation.se
.
Föreläsningen handlar om hur du skapar tillväxt, lönsamhet och glädje i en organisation med hjälp av ett engagerat, passionerat och tydligt ledarskap.

16:45-17:30 ”Framtidens Marknadsföring” Oskar Alm, Training- och Event Manager, Jajja Communication
Våra seminarier och utbildningar bygger på trestegsmodellen analys av nuläge, optimering och konvertering. Steg för steg lär vi våra seminariedeltagare att lyckas på nätet. Som deltagare lär du dig grunderna om hur du ökar din synlighet på
nätet och hur du gör dina besökare till kunder.

18:30 Välkomstdrink följt av middag med underhållning med proffsiga duon Sisters of Soul
Är ni vår partner och vill anmäla din anläggning till Partnerdagen: (kopiera länken & klistra in i webbläsare eller klicka) http://www.konferensguiden.se/forms/response.htm?form=60

Vi ser fram emot att möta det nya året med er alla!

(PS vår konferensbokning håller öppen alla klämdagar. Hör av dig om du vill ha hjälp att boka konferens, artister, talare eller aktiviteter. Telefon: 08-540 233 90, info@svenskmotesdesign.se eller besök www.konferensguiden.se och gör din förfrågan den vägen)

God Jul och Gott Nytt År!