Vår första Partnerdag!

I måndags hade vi det stora nöjet att bjuda våra partneranläggningar till en inspirationsdag där vi fick lyssna till gästföreläsare, mingla och nätverka. 
Vi välkomnade ett 60-tal representanter från konferensanläggningar som lyssnade till tre gästföreläsare om högaktuella ämnen som rör försäljning, ledarskap och internetmarknadsföring.

Vi gästades av David Åberg från Moderna Kompetenser, tidigare försäljningsdirektör på Choice samt Mercuri Urval. David talade om hur vi i hotellvärlden på bästa sätt kan öka omsättningen genom aktiv personlig försäljning. 
Efter ett par timmar av intensiv - och interaktiv - föreläsning, tog Roland Gustavsson över, VD på Wise Group. Han talade om hur du skapar tillväxt, lönsamhet och glädje i en organisation med hjälp av ett engagerat, passionerat och tydligt ledarskap.
Sista föreläsaren talade om framtidens marknadsföring. Oskar Alm från Jajja Communication, talade om hur man lyckas på nätet och vi fick lära oss grunderna om hur vi ökar synligheten på nätet och gör dina besökare till kunder. 

Dagen på Hotel Skeppsholmen avslutades med bubbel och ännu mer bubbel, middag för de som ville och skön underhållning av Sisters of Soul

Vår nästa partnerdag planeras till augusti. Inbjudan kommer sändas ut till parteranläggningar under våren.