Lyxtorsdag fullbokat

Nu mina vänner är det vår i luften! Vi går mot ljusare tider och vårt första kundevent för i år, Lyxtorsdag, går av stapeln i nästa vecka, den 21 januari.
För andra året i rad är vi på Café Opera och vi har 300 anmälda konferensbokare som får möjligheten att botanisera bland ett 40 tal konferensanläggningar och hotell. Det fina med Lyxtorsdag är att varje anläggning tar med sig varsin side-kick vilket gör att det blir många spännande möten under eventet. Denna gång har vi bjudit in AMELIA ADAMO, chefredaktör och journalist.
Våra besökare får mingla med Amelia i vår artisthörna, träffa en bukett av professionella konferensanläggningar, upplev olika provningar såsom lakrits av alla slag, whisky och andra godsaker. De får även njuta av en handmassage, hemgjord glass eller provsmakning av delikatesser från världens alla hörn, samtidigt som de får knyta nya kontakter med några av landets bästa konferensanläggningar.

Blickar vi framåt sedan så har vi ett nytt kundevent/minimässa på gång den 6 april, Meeting Live, som vi genomför på Eric Ericssonhallen på Kungsholmen. Mer information om detta kommer snart. Roligt är dock att vi kan konstatera att vi redan har ett femtontal anläggningar som utställare klara. 

Väl mött - låt våren komma!