Kalender för kundevents 2016

Vi arrangerar varje år säljdrivande kundevents med affärer i fokus. Dessa kundevents vänder sig till dig som köper konferenser över hela landet. 
Här nedan ser du vilka events vi planerar inför nästa år. Vill du som anläggning träffa konferensköpare och delta i någon av eventen, kontakta oss gärna så berättar vi mer.
Tel: 08-540 233 90, Katarina Niss katarina.niss@svenskmotesdesign.se  

KUNDEVENTS I STOCKHOLM
21 januari 2016 "LYXTORSDAG" Workshop med guldkant och sidekick Plats: Café Opera, Stockholm
En workshop med guldkant. Lyxtorsdag är ett kundevent där varje anläggning har varsin ”sidekick” med sig, en aktör som anläggningen samarbetar med idag i verksamheten. 

6 april 2016 "MEETING LIVE" Workshop och föreläsningar Plats: Eric Ericssonhallen, Stockholm
Vi erbjuder en mässa med några olika inriktningar såsom Wellness/Spa, Cityanläggningar, Herrgårdar/Slott och Utland. Som grädde på moset har vi även en artistlounge där du får träffa artister, talare och coacher.

1 juni 2016 "HAPPY MEETINGS" Rundabordssamtal med kundsamtal i fokus Plats: Preliminärt Hotell Kung Carl, Stockholm 
Vi sätter kundsamtalet i fokus och introducerar därför ett nytt sätt att möta kunderna. Happy Meetings erbjuder kundsamtal under två välsmakande och effektiva timmar.

8 september 2016 "LYXTORSDAG" Workshop med guldkant och sidekick Plats: Café Opera, Stockholm
En workshop med guldkant. Lyxtorsdag är ett kundevent där varje anläggning har varsin ”sidekick” med sig, en aktör som ni samarbetar med idag i verksamheten. 

KUNDEVENTS I GÖTEBORG
21 april 2016 LYXTORSDAG
Workshop med guldkant och sidekick. Plats: Chalmerska Huset, Göteborg
En workshop med guldkant. Lyxtorsdag är ett kundevent där varje anläggning har varsin ”sidekick” med sig, en aktör som anläggningen samarbetar med idag i verksamheten.

September, LYXTORSDAG
Workshop med guldkant och sidekick. Plats: Göteborg
En workshop med guldkant som vi förlänger till tre timmar. Lyxtorsdag är ett
kundevent där varje anläggning har varsin ”sidekick” med sig, en aktör som ni samarbetar med idag i verksamheten. Sidekicken får även presentera sig med rollup.

KUNDEVENTS I MALMÖ
7 oktober 2016 "MEETING LIVE"
Workshop och föreläsningar Plats: Clarion Hotel Malmö Live
Vi erbjuder en mässa med några olika inriktningar såsom Wellness/Spa, Cityanläggningar, Herrgårdar/Slott och Utland. Som grädde på moset har vi även en artistlounge där du får träffa artister, talare och coacher.