Det rör på sig!

Det rör på sig! Vi har under tre veckor haft förmånen att synas på 2500 rullande taxibilar med vår fina sajt www.konferensguiden.se. På vår söksajt hittar du fler än 900 anläggningar/hotell runt om i landet och det finaste av allt är att du får snabb, professionell, erfaren och kostnadsfri sök- och bokningshjälp. Du kan chatta med oss via Konferensguiden.se förutom möjligheten att lämna din förfrågan via formulär. 

Det rör på sig även på andra sätt. Om fem veckor öppnar vi dörrarna till Meeting Live, en ny minimässa för dig som bokar konferenser, möten och event. Här träffar du fyrtiotalet konferensanläggningar, rederier och andra aktörer inom konferens- och eventbranschen. Amelia Adamo, prisbelönt, färgstark och framgångsrik publicist som fått flera utmärkelser, däribland Stora Journalistpriset och Årets Chef, talar under dagen samt du kommer även att få träffa en del kända och mindre kända artister och talare på plats.

Meeting Live arrangeras den 6 april på Eric Ericssonhallen i centrala Stockholm.
Välkommen att anmäla dig till Meeting Live här: http://www.konferensvarlden.se/meeting-live/premiar-for-meeting-live-den-6.htm